Feriebolig udlejes i Competa, en perle i Andalusien, tæt på Malaga og solkysten Costa del Sol.

En smuk og rummelig feriebolig udlejes. Feriehuset ligger i den hyggelige gade Calle San Sebastian i bydelen “Competenã” nogle få minutters gang fra Centrum i Competa. 

Feriehuset Forside af feriebolig Gyden før ombygning

Fra feriehuset er der en meget smuk udsigt over byen, bjergene og dalene rundt om Competa. Her ses et gade parti og et udsigtspunkt fra gaden.
Gadeparti fra Calle san Sebastian, Competa
Udsigt til Competa fra Calle San Sebastian

Ferieboligen er et skønt ældre byhus på 150 kwm, der er totalt nyrenoveret i 2015.  Lyst og venligt med to  terrasser med panoramaudsigt, trådløst internet og aircondition. Mulighed for skygge på begge terrasser. 

Huset er beliggende i et roligt område af Competa, men alligevel tæt på det hele bl.a. torvet med skønne cafeer, restauranter og små kunstbutikker.  Fra feriehusets terrasser har man en smuk udsigt over de omkringliggende bjerge bl.a. “la Maroma” på 2066 m over havet, dale, olivenlunde, og de smukkeste solnedgange over bjergene og byen.

 

 

Indretning
Ferieboligen rummer 4 værelser med i alt 6-8 sovepladser, to baderum/toiletter, hall, køkken, spisestue og stue samt 2 terrasser. Toilet og baderum er med gulvvarme og stuen og køkken med både aircondition og brændeovn. Begge feriehusets terrasser er smukt beplantet med blomster og har adgang til vand, belysning samt spisepladser og solsenge. Aircondition på alle 3 etager.

Stueetage
I stueetagen er der en hall med adgang til et stort værelse der er indrettet med et lille minikøkken med køleskab, bad og toilet samt egen indgang.

1. sal
På 1. sal er der en lille stue med sovesofa i åben forbindelse med trappen. Toilet og bad samt to soveværelser med hver plads til 2 personer.

2. sal
På 2. sal er et stort åbent rum med brændeovn, aircondition, nyt køkken med ovn og opvaskemaskine, spisestue og sofahjørne. Fra Køkken og stue er der gennem en dobbelt glasdør direkte adgang til hyggelig terrasse, der kan overdækkes med en pergola.

top terrasse
Fra 2. sal fører en trappe op på øverste etage, hvor der er et vaskerum med udgang til stor top terrasse, med den dejligste udsigt til alle 4 verdenshjørner. En del af terrassen er overdækket.

Byen har mange stejle trapper og passager, der kan være en udfordring for ældre folk og folk med gangbesvær.

Plantegning.
Herunder ses en lille billedserie med plantegning af huset.