Gæstebog.

Dejligt, hvis I efter jeres ferie i Competa, vil dele jeres ferieoplevelser med andre ved at skrive i denne gæstebog. Det kan være både søde, sjove og spændende aktiviteter, gode oplevelser og spisesteder, anbefalinger, tips og gode ideer eller forslag til forbedringer i huset.

Skriv nyt Indlæg

Skriv dit indlæg

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør venligst opmærksom på at indlæg review'es inden de offentliggøres og vi forbeholder os retten til ikke at offentligøre underlødige indlæg.

 

 1. Vi boede i dette dejlige hus 12 dage i midten af august. Vi har været i Competa en del gange tidligere, men dette hus er absolut det bedste vi har boet i. Ikke mindst på grund af de to fantastiske terrasser, hvor vi tilbragte megen tid og indtog de fleste måltider. Der mangler intet i huset , det er virkelig veludrustet 🙂
  Byen er hyggelig og med mange gode restauranter. Vores favorit er El pilon ( husk at bestille bord dagen før)
  Vi oplevede Noche del Vino, en dejlig og autentisk dag/aften
  Huset kan varmt anbefales og vi kommer gerne igen.
  Mvh Signe, Kasper og Hanne

 2. Vi har flere gange haft fornøjelsen af at bo i dette skønne hus. Huset er utroligt godt indrettet både til den store familie eller, hvis man som os, vælger blot at komme to. Alt er velfungerende og beliggenheden af huset er helt i top. Der er mange muligheder for at vandre til de nærtliggende byer eller bjergene i området. Sidst valgte vi at gå op til stadion og følge stien bag stadion. Her åbenbarede der sig de skønneste vandreture i bjergene.

  Efter en god lang vandretur, er der ikke noget bedre end at kaste sig i en af huset liggestole på den øverste terrasse. Fra terrassen har man den skønneste udsigt over byen og bjergene.

  Vi har hver gang lejet bil, men den ender altid med at stå parkeret, da det er nemt at komme omkring uden. Der er et væld af gode restauranter, eller man kan købe ind i de nærtliggende supermarkeder og vælge at lave maden i huset.

  Inden turen går hjem, vil vi varmt anbefale, at man køber den lokale Competa honning og olivenolie med hjem. Tag en tur forbi markedet om lørdagen, eller køb den i den lokale købmand ved markedet – her er den billigst:-)

  Vi har været i huset en gang med familien på 5 personer i juli og 2 gange i oktober – og vi glæder os allerede til næste gang. Mange hilsner fra Søren og Marianne

 3. Vi har haft en fantastisk ferie i det skønne skønne hus. Alt har været perfekt. God service, og varm velkomst. Vi har kun oplevet en meget hjælpsom og imødekommende udlejer. Som har svaret på alle vores spørgsmål. Alt i huset har virket perfekt. Og vi kan kun give vores bedste anbefalinger. Vi var i huset i slutningen af august.
  En lille anbefaling til en dagsudflugt er Alhambra i Granada.
  Mange hilsner og på gensyn. Helle og søren

 4. Hej Judy
  Så er vi ved at være hjemme, efter en super dejlig uge i jeres skønne hus.
  Vejret har været rigtig godt og vi har benyttet tagterassen meget.
  Huset fungere fantastisk og det er en fornøjelse at få lov til at låne noget der er så gennemført og smagfuldt indrettet 😃Vi vil rigtig gerne komme igen på et tidspunkt.
  Ridetur i bjergene kan varmt anbefales.
  Mvh
  Jane og familien
  Vi var i huset fra den 25 dec 2017 og en uge frem.

 5. Vi har været i dette dejlige hus flere gange og kommer helt sikkert igen . Huset er meget lækkert indrettet og vi har ikke manglet noget. Alt er perfekt . Vi nyder især at være på de to terrasser med fantastisk udsigt over byen . At slutte dagen af på top terrassen med et glas Rose kan varmt anbefales. Vi har også været her en påske og det er en kæmpe oplevelse, med optog og fest. Om sommeren er der en skøn stemning i Competa . Den bliver man afhængig af , derfor må vi afsted igen . I sommers var vi på et par Vandreture i omegnen og Rio Chillar ved Nerja er en tur hvor man går i en flod og kan anbefales.. ligeledes er der skønne strande ved Nerja og Torrex …selv om vi nu har været her flere gange er der stadig mange oplevelser der venter, der er så meget at se og opleve i Andalusien … Venlig Hilsen Pia Lemche