Gæstebog.

Dejligt, hvis I efter jeres ferie i Competa, vil dele jeres ferieoplevelser med andre ved at skrive i denne gæstebog. Det kan være både søde, sjove og spændende aktiviteter, gode oplevelser og spisesteder, anbefalinger, tips og gode ideer eller forslag til forbedringer i huset.

Skriv nyt Indlæg

Skriv dit indlæg

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør venligst opmærksom på at indlæg review'es inden de offentliggøres og vi forbeholder os retten til ikke at offentligøre underlødige indlæg.

 

  1. Vi har været i dette dejlige hus flere gange og kommer helt sikkert igen . Huset er meget lækkert indrettet og vi har ikke manglet noget. Alt er perfekt . Vi nyder især at være på de to terrasser med fantastisk udsigt over byen . At slutte dagen af på top terrassen med et glas Rose kan varmt anbefales. Vi har også været her en påske og det er en kæmpe oplevelse, med optog og fest. Om sommeren er der en skøn stemning i Competa . Den bliver man afhængig af , derfor må vi afsted igen . I sommers var vi på et par Vandreture i omegnen og Rio Chillar ved Nerja er en tur hvor man går i en flod og kan anbefales.. ligeledes er der skønne strande ved Nerja og Torrex …selv om vi nu har været her flere gange er der stadig mange oplevelser der venter, der er så meget at se og opleve i Andalusien … Venlig Hilsen Pia Lemche

  2. Vi besøgte Competa Townhouse i 2 uger i marts / april måned og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer til det fantastisk skønne hus. Så smukt og smagfuldt restaureret fyldt med charme og god stil. Huset er godt indrettet med rigtig gode terrasser og skulle vejret være dårligt er der masser af hygge indendøre. Byen Competa er overskuelig og hyggelig med liv i de forskellige restauranter og barer. Vi kan varmt anbefale dette hus og sted.